dimecres, 25 de gener del 2012

Si no hagués estat per tu…

Si no hagués estat pel convenciment, la insistència perseverant i la capacitat de persuasió de la Isabel, jo mai no hagués presentat el meu curriculum per a obtenir una plaça de professora a l'antiga Escola de Mestres "St. Cugat" de la UAB, avui integrada a la Facultat de Ciències de l'Educació. Amb els seus clars i obscurs –més clars que obscurs–, aquesta ha estat una decisió molt significativa per mi en el camp professional i personal.
La tasca a la UAB ha estat extensa, densa i en conjunt gratificant. Està clar que hi ha hagut dificultats, contrarietats i algun disgust o desencís. Però…, els platerets de la balança es decanten a favor de les experiències professionals interessants, de les relacions professionals satisfactòries i de la construcció d'algunes amistats extraodinàries.
Gràcies, Isabel, per empènyer-m'hi!

Si no hagués estat pel convenciment, la insistència perseverant i la capacitat de persuasió de la Isabel –ajudada per l'entusiasme i de la professora Monchita, aleshores degana de la FAREM-Estelí (Facultat Regional Multidisciplinaria de Estelí)–, tampoc mai no hagués acceptat participar en un projecte univesitari a Nicaragua. Aquesta també ha estat una decisió molt significativa per mi en el camp professional i personal.
Des d'aleshores les meves anades a Nicaragua han estat regulars, els projectes en què participo –alguns d'ells heretats de la Isabel– s'han multiplicat. Hi he conegut institucions, projectes i professionals ben interessants. Hi he fet un munt d'amistats.
Gràcies, Isabel, per empènyer-m'hi!

Lourdes Molina
Professora de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB
Companya i amiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada